Організація харчування дітей в дошкільному закладі здійснюється у відповідності до закону України «Про дошкільну освіту» та наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я  України 17.04.2006 № 298/227  (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я  України від 26.02.2013 № 202/165). У дошкільному закладі встановлено 3-х разове харчування. Вчасно подається заявка-замовлення на постачання продуктів в залежності від кількості дітей та затверджених норм харчування.

Найважливішою умовою правильної організації харчування дітей є суворе дотримання санітарно-гігієнічних вимог на харчоблоці та процесу приготування і зберігання їжі. З метою профілактики кишкових захворювань працівники суворо дотримуються встановлених вимог до технологічної обробки продуктів, правил особистої гігієни. Результатом є відсутність зафіксованих випадків отруєнь і кишкових захворювань дітей. Аналіз виконання норм харчування показав, що в середньому на протязі року виконано норми з м’яса на 70 %, риби на 80,2%, молока на 92,5 %, сир кисломолочний на 90%, яйця на 92%, овочі на 85%, фрукти на 80 %.

Усі продукти харчування, що надходять до ДНЗ  відповідають вимогам державних стандартів, супроводжуються накладними, сертифікатами якості, висновками санітарно-епідеміологічної експертизи. Оформлення необхідної документації здійснює  бухгалтер дошкільного закладу Богданець С.А., медсестра  Ковальчук Н.М. своєчасно веде документацію щодо харчування дітей, разом з завідувачем та шеф-кухарем складає перспективне меню, меню-розкладку, здійснюється контроль за харчуванням дітей, ведеться контроль дотримання технології приготування їжі, вихід і якість готових страв, санітарний стан харчоблоку, персонал дотримається правил особистої гігієни, відмічається в журналі здоров’я працівників харчоблоку своєчасність проходження медоглядів.

Харчування для дітей становить 29 гривень 82 копійки. 40% від вартості харчування оплачують батьки вихованців. Робота з організації харчування дошкільників в ДНЗ ведеться на достатньому рівні.

Постійно надається  інформація батькам про стан харчування дітей в ДНЗ.

Проводяться консультації для батьків щодо раціонального харчування дітей.
Дітей пільгової категорії в дошкільному закладі не має.